Gastenboek ontwerpen

Naast de invulboeken van Inkollors bieden wij een uniek gastenboek aan die we speciaal op maat maken.

Dit inkleur gastenboek is een alternatief gastenboek en een origineel cadeau voor een bruiloft, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, pensioen- of afscheidsfeest. Ook kan de inkleur print worden ingezet tijdens een teambuilding, personeelsfeest, training, reünie of retreat. Het op maat gemaakte gastenboek is inzetbaar op alle contactmomenten waarvan je met een groep mensen graag een originele herinnering wilt vastleggen.

Deze print is te bestellen als een PDF zodat je zelf kan bepalen op welk materiaal je het gastenboek laat afdrukken. Of wij zorgen ervoor dat het ontwerp op een canvasdoek geprint wordt.

Op de gepersonaliseerde inkleur gastenboek van Inkollors staan in het midden van het ontwerp de hoofdpersoon, hoofdpersonen of het thema waar het die dag om draait. Daaromheen plaatsen wij aan de hand van jouw wensen de contouren van verschillende poppetjes. Koppels, singles, kinderen: alles is mogelijk. De poppetjes kunnen door jouw gasten op allerlei wijze aangepast en ingekleurd worden. Zij laten hun creativiteit los op het kapsel, de kleding, accessoires of wellicht zelfs een huisdier dat bij hen hoort. De invulling is volledig vrij!

Daarnaast is er in het ontwerp van het gastenboek rekening gehouden met voldoende ruimte om een leuke boodschap of wens achter te laten. Hierdoor wordt door alle aanwezigen een gezamenlijk, onvergetelijk kunstwerk gemaakt als blijvende herinnering aan deze speciale dag. Een gastenboek anders dan anders!

Ontwerp generator

Wij bieden twee ontwerpen inkleur gastenboeken aan, geschikt voor een huwelijk of voor overige gelegenheden. In het midden van het gastenboek kun je de keuze maken uit een hoofdpersoon, hoofdpersonen, (bedrijfs)naam, logo of afbeelding. Daaronder bieden wij je de ruimte voor het plaatsen van drie regels tekst, bijvoorbeeld voor de naam/namen, datum en locatie van de feestelijke gelegenheid. Daaromheen plaatsen wij aan de hand van jouw wensen het aantal gasten. Daarbij houden we rekening met het gekozen formaat, de kledingstijl en een eventuele tekst.

De prijs voor een inkleurprint van Inkollors is al vanaf €59,- te bestellen. De  prijzen kan je hier zien.

Tips & trics

  • Zorg voor een mooie opvallende plek waar jouw gasten kunnen het gastenboek kunnen inkleuren
  • Zorg voor voldoende licht op de inkleur print
  • Zorg voor voldoende stiften in allerlei kleuren, hoe meer kleuren, hoe mooier het resultaat
  • Zet het canvas gastenboek op een schildersezel
  • Zorg voor een korte uitleg op een bordje naast de print
  • Laat de DJ of ceremoniemeester jouw gasten aansporen om het gastenboek in te kleuren
  • Maak een foto van het eindresultaat

De inkt van de stiften waarmee op het canvas gastenboek gekleurd is kan, met name onder invloed van zonlicht, na verloop van tijd verkleuren en/of vervagen. Wij adviseren je gebruik te maken van acrylstiften (bijvoorbeeld Liquitex Paint markers of Molotov acrylstiften) of de pigmentmarkers van Winsor & Newton.

Veelgestelde vragen

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben, kijk dan eens bij onze FAQ, op onze inspiratie pagina of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!