Over ons

Hieronder een stukje over ons:

Hoe zijn we op het idee gekomen om originele invulboeken gastenboeken, vriendenboekjes, kraamvisiteboeken te maken? Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt.

Op onze eigen bruiloft een paar jaar geleden waren we op zoek naar een alternatief gastenboek. Anders dan anders! Wij zijn altijd graag creatief bezig en houden er van om net iets anders dan het gebruikelijke te doen.

Maar wat doe je als je een super leuk idee hebt, maar totaal geen kennis hebt van ontwerpen, digitaal tekenen en een webshop bouwen. Dan ga je cursussen volgen, zelfstudie doen en heel veel uitproberen. Wij hebben met de technische gegevens van de webshop professioneel advies ingewonnen, maar voor de rest hebben wij het onszelf allemaal aangeleerd.

Wij zijn ouders van twee kinderen (Jet 8 en Ties 6) en werken alle twee al naast Inkollors ook nog elders.

Zo ontstond het idee om de gasten als poppetjes te plaatsen op een inkleurplaat. Kleurplaten bestaan natuurlijk al zo lang als we ons kunnen herinneren, maar een geheel op maat gemaakt gastenboek waarbij je zelf de tekst, aantal gasten (singels, stelletjes, kinderen), kledingstijl en formaat kan kiezen, vonden we niet. Dus besloten we dit zelf te gaan maken. Met succes!

Iedereen was lyrisch over ons inkleur gastenboek. Naast een uniek exemplaar, creëer je met inkollors ook een contact moment tijdens je feest. De gasten maken snel contact met elkaar en kunnen naar elkaars creaties kijken tijdens het inkleuren.

Nu hebben wij een mooi kunstwerk thuis hangen, gemaakt met en door onze vrienden en familie. Elke dag worden wij op deze manier herinnerd aan onze trouwdag.

We zijn dit concept verder gaan ontwikkelen en dit heeft zich geresulteerd in de creatiefste invulboeken. Centraal staat altijd de creativiteit bij deze invulboeken. De vriendenboekjes kunnen door de kinderen zelf ingekleurd en ingevuld worden. In de andere invulboeken staat creativiteit ook voorop! De gasten mogen zichzelf inkleuren en alle leuke originele vragen invullen!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Inkollors

inkollors contact