Levertijd, verzenden & retour

Wat is de levertijd?

De levertijd van de inkleur boeken zijn 1 tot 2 werkdagen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij berekenen € 3,95 aan verzendkosten. Boven de € 50,- worden er geen verzendkosten berekend binnen Nederland. Levering in het buitenland is op aanvraag.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Gepersonaliseerde downloads en prints kunnen niet geretourneerd worden en vallen niet onder het herroepingsrecht. Het is daarom belangrijk dat je alle ingevulde informatie goed controleert voordat je je bestelling plaatst. Wij doen er alles aan om je bestelling van een op maat gastenboek in uitstekende kwaliteit te leveren.

Mocht er toch iets niet goed zijn gegaan (bijvoorbeeld een beschadiging), neem dan contact met ons op per e-mail, telefoon, SMS of WhatsApp en stuur ons daarbij een duidelijke foto van de beschadiging. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht het echter zo zijn dat we het niet goed kunnen beoordelen via de e-mail, dan vragen we je alsnog de bestelling aan ons te retourneren. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Boeken
Alle bestellingen worden met veel aandacht verzonden. Het kan echter zijn dat de bestelling beschadigt is aangekomen of dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelde product(en). Dan kun je je bestelling of een deel daarvan zonder probleem retourneren. Je hebt bij inkollors.nl het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen en dus en te retourneren. Wanneer het geen garantie betreft zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Wil je artikelen retourneren?

Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

– Het artikel mag niet beschadigd of gebruikt zijn.
– Het product mag uit de originele verpakking zijn gehaald voor zover dat nodig is om het product te bekijken.

Download hieronder het retourformulier voor herroeping en vul de velden in. Vergeet het formulier niet bij je retourzending te voegen.

Download het formulier hier!

Schrijf het retouradres op de verpakking en frankeer deze.

Inkollors
De Bazelstraat 37
1222 RH Hilversum