Roze elastiek (+ € 2,95)

Het creatiefste vriendenboekje met een roze boeken elastiek! Anders dan anders is dit inkleurboekje waar je de creativiteit van de kinderen aanspreekt. Niet te veel schrijven, maar lekker tekenen en kleuren. Hoe zie jij eruit? Kleur jezelf door zelf je haren en kleding in te kleuren!

Heb je je als ouder ook afgevraagd waarom je de vriendenboekjes van je zoon of dochter altijd zelf invult?

Met het (inkleur) vriendenboekje van Inkollors hoeft dat niet meer! Je kind kan zelf zijn of haar creativiteit loslaten op 2 pagina’s.
Ze kunnen met potlood of stift hun ‘poppetje’ inkleuren, zoals ze zichzelf zien (haren, ogen en lievelingskleding). Vervolgens tekenen en kleuren ze antwoorden op vragen als: Wat is je lievelingseten? Wat is je lievelingsdier? Hoe ziet je droomhuis eruit? en meer van dit soort leuke weetjes. Een vriendenboekje is nog nooit zo leuk geweest om in te vullen en aan vriendjes en vriendinnetjes mee te geven! In dit vriendenboekje kunnen 30 kinderen zichzelf inkleuren. Het eindresultaat is een héél leuk kleurrijk boekje.

Van dit vriendenboekje is er zowel een meisjes als jongensvariant te koop! Keuze uit verschillende kleuren boeken elastiek (roze, paars, blauw, rood, zwart, geel).

Dit hardcover boek met ringband bevat 64 pagina’s en is geheel in full colour uitgevoerd. Het binnenwerk is gedrukt op 160 grams HVO papier, dit extra dikke papier zorgt ervoor dat de vriendjes de pagina’s goed met stift of potlood kunnen inkleuren.

De kinderen kunnen vaak niet wachten om zichzelf in te kleuren in het vriendenboekje. Maar ze vinden het net zo leuk om het vriendenboekje aan hun vriendjes te geven.

Enig resultaat